Meer dan 1000 tevreden klanten210_sm.jpg

De Meyer Pieter, zaakvoerder Proxy Delhaize De Panne

“Ik ben via een vertegenwoordiger met Fort Security in contact gekomen voor mijn camerabewaking en ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Zij gaven mij onmiddellijk een degelijk en professioneel advies. Ook zijn alle gemaakte afspraken nagekomen omtrent de kosten en de werken. De installatie zelf is ook vlot en correct verlopen. De dienst na verkoop bij jullie is steeds een eerlijke en snelle service. Maar één van de voornaamste redenen waarom ik zo tevreden ben, is de beeldkwaliteit en natuurlijk de APP waarmee ik mijn camerabeelden kan bekijken vanop mijn iPhone. Ondertussen heb ik jullie al aan verschillende van mijn klantenrelaties aanbevolen.”

 

 

 

211_sm.jpg

Maenhout Dorine, zaakvoerster Hotel Eikenhof Knesselare

 

“Nadat ik telefonisch in contact kwam met Fort Security en al snel een afspraak had met een vertegenwoordiger, werd er echt tijd genomen en heb ik een duidelijke uitleg gekregen waar de camera’s best geplaatst konden worden. Alles verliep erg vlot, zowel de verkoop als de installatie en de administratie. Positief vond ik dat de kosten voor het systeem op lange termijn beperkt worden gehouden door de betaling met maandelijkse bijdrage. Ik ben erg tevreden met de camerabewaking want die geeft mij toch een veiliger gevoel als hoteleigenaar, ik zou mijn camerabewaking echt niet meer kunnen missen. Ook de APP is heel gemakkelijk, na enkele dagen oefenen is dit kinderspel.”

212_sm.jpg

De Schepper Alain, zaakvoerder restaurant Saffraantje Wetteren

“Ik ben via email in contact gekomen met Fort Security voor de beveiliging van mijn horecazaak. Ik ontving een goede uitleg en de installatie is degelijk en snel verlopen. Alles wat ik gevraagd had, heb ik gekregen. Ook de service is super want ik word onmiddellijk geholpen als ik jullie contacteer, dus ik ben 100% tevreden. De APP op mijn iPad is fantastisch en gemakkelijk want nu kan ik met een gerust hart op vakantie, ik zie wat er in mijn zaak gebeurt en kan hier op anticiperen vanop afstand. Via onze camerabewaking hebben we zelfs al enkele incidenten, die zich op onze parking afspeelden, kunnen oplossen.”
Vraag offerte aan Volledig vrijblijvend Stuur een adviseur Snel een adviseur bij u Bel ons Telefoon: 09 330 222 3
Keep it simple / keep it safe
Ontdek Fort Security